Sistem saati: Cmt Eyl 04, 2010 10:42 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: GV 650 teknik özellikleri
İletiTarih: Cum Arl 21, 2007 12:36 pm 
Kamp moderatör
Kullanıcı avatarı

Motoru: BMW
Modeli: F 650 Dakar
Eklenti:
51.jpg

GENEL BİLGİLER

Model :GV 650
Yılı :2007
Türü: CHOPPER-CROISER-CUSTOM
Fiyat :14.950 Ytl

MOTOR VE GÜÇ ÖZELİKLERİ

Silindir Hacmi: 647
Motor Tipi: 2 silindir 4 Zamanlı DOCH 8 Sübap
Çap x Strok: 81.5 x 62.0 mm
Sıkıştırma Oranı: 11.6:1
Max güç (ps @ dev/dak): 69.73 / Hp @ 9000 RPM
Max tork (Nm @ dev/dak): 62.00 / @ 7000 RPM
Yakit sistemi: Karburatör
Vites kutusu: 5 Vites
Tahrik Kayış

ŞASE

Ön fren: Ön çift disk
Arka fren: Arka tek disk
Ön lastik: 120/70-ZR18 59W
Arka lastik: 180/55-ZR17 73W

Boyutlar

Ağırlık: 200 kg
Uzunluk-Genişlik-Yükseklik: 2,430 X 840 X 1,155
Sele Yüksekliği: 705
Yakıt Kapasitesi: 17 Litre

Diğer Özellikler

Renkler Gri ,Siyah ,Mavi

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: GV 650
İletiTarih: Cum Arl 21, 2007 2:16 pm 
Administrator
Kullanıcı avatarı

Motoru: Hyosung
Modeli: GV-250
Resim

Shadowdan 38 kg daha hafif, 180 e 120 tekerlek görüntüsüne benim için aletin yakınen gördüğünüzde bir bakın. Tasarımı çok şıktır. Kullanan tecrübeli bir rider la muabbet etme imkanım oldu motorun başında. Çok memnundu ve 1.5 yıldır hiç sorun çıkarmadığını söyledi. 4. viteste 190 yaptım üstünde duramadım daha fazla basmadım dedi. Hatta arkadaşlardan 230-240 basn var dedi. Onun yalancısıyım. Eğer öyleyse nefis. En güzeli siyahı bence. Motosikletten çıkan ses de oldukça tatmin edici. Egzosu deldirmeye gerek yok yani :)

Resim

Giyim tarzınıza göre üzerinde kendinizi bazen chopper a bazen de super sport bi şeye biniyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Dizayn çok marjinal.

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 21, 2007 11:04 pm 
250cc
Kullanıcı avatarı

KAN Grubu: A RH -
Motoru: Zealsun
Modeli: 150-19
Plaka: gereksiz :)
inanılmaz çizgilere sahip bi motor bence..
bi de şu videosunu izleyin sese hayran kalcaksınız ama tabi orjinal egsozt değil.

[youtube]hIHvX6WgVI4[/youtube]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 22, 2007 12:01 am 
Administrator
Kullanıcı avatarı

Motor, ses, güzelde.. bir de kullanan arkadaş onun hakkını verebilseydi. Öyle kıyafet yok, beyaz çorap, iskarpinle kullanılmaz bu motor.

Ya baktım da zaten seviyorum bu aleti. gene depreşmeye başladım. Kore malı diye Honda yamahadan şaşmayın diyorlar tabiki ama kimse kusura bakmasın alet gayet nefis. 90 derece v-twin motora sahip. kayış aktarmalı bi kere. Dragstar şaft aktarmalıdır. Ayrıca bu sınıfta bu kadar beygir, performans ve son sürat verisine sahip başka bir alet yok sanırım. Tabi ne aradığınıza bağlı. Bazı karşılaştırmalar yanlış. Bu aleti shadow, intruder ya da dragstar la birebir karşılaştırmak haksızlık olur. sport cruiser türünün ilk örneklerindendir gv-650. Ötekiler harbici cruiser-chopper.

siteye youtube dan video nasıl eklenir. Bu bilgiler verilmişti. üstteki linki senin için düzeltiyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 22, 2007 12:40 am 
250cc
Kullanıcı avatarı

KAN Grubu: A RH -
Motoru: Zealsun
Modeli: 150-19
Plaka: gereksiz :)
saol @tanzimo örenicem zamanla :)
walla param olsun almayı düşündüğüm motorlardan birisi gv 650..
diğerleri fazer, suzuki gsr 600, bi de hyo gtr 650r ama para lazım.
hepside farklı tarz :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 29, 2010 6:07 pm 

Modeli: gv 650
MN yazılanları okudum cevabı burdan yazıyorum her ne kadarda eski yaygın bir site olsada isteklerime hitap etmediği için boykot ediyorum sadece degerli arkadaşlarımın yazdıgını okumak için gireceğim.

conjoktör şiparşi verdim ama gelmedi geldiginde serden kardeşim sana gönderecegim ayrıca kapaklarıda bekliyorum tornacı arkadaş yapınca onlarla birlikte göndereceğim.

leventin yan kapak kırılmış aslında hazır kırılmışken bence ona bir çalışma yapmak gerekir bizim motorlarda biraz astım şüphesi var bende gv 250 ile aynı ebatlarda hava filitresi var ve depoaltı sıcak genleşmiş bir hava ile tam gücünü veremiyor

bu yan kapakları turbo davlumbazı olacak şekilde yeniden dizayn etmek gerekir diye düşünüyorum
enjeksiyonlularda bu rda değişiklik var ve güç 10 beygir fazla

ayrıca size bir süprizim olacak baya bir çalışmam yogunlaştı gv üzerinde süprizi kısa sürede açıklıyacagım kazasız sürüşler hepinize

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 07, 2010 11:58 am 

serden alıntı için teşekkür ederim .yazılarımın ve cevaplarımın devamını sınıfının panteri başlıgı altında yazmak istiyorum ordan takip eder alıntı yaparsan arkadaşlarla birbirimizden haberimiz olur.
tanzimo kısmet olur tanışırız tatlin uzun oldu belki banada böyle bir fırsat çıkar 2 senedir uzun yol yapamadım sana gıbta ediyorum tatilin gönlünce geçsin

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 07, 2010 12:00 pm 
Administrator
Kullanıcı avatarı

olur tabiki neden olmasın teşekkür ederim.

....
birazdan forum alt başlığı açılıyor. gerekli kaydımalar da yapılacak bilgilerinize.
.....
Gerekli ayarlamalar ana hatları ile yapılmıştır. Bilgi paylaşımınızı aynı ana mesaj altında paylaşabilirsiniz. Bu genel tecrübe paylaşımı için uygundur. Yalnız ricamız, mesajınız farklı konular içerirse lütfen gv 650 içerisinde farklı alt başlıklar açınız. Bu sayede uzayıp giden bir tek mesaj altında, bilgiler yığılmamış olur. Zaten marka model alt başlıklar mantığı da karışmamaması ve düzenli olması için biliyorsunuz. iyi forumlar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 07, 2010 2:44 pm 

tanzimo yazdı:
olur tabiki neden olmasın teşekkür ederim.

....
birazdan forum alt başlığı açılıyor. gerekli kaydımalar da yapılacak bilgilerinize.
.....
Gerekli ayarlamalar ana hatları ile yapılmıştır. Bilgi paylaşımınızı aynı ana mesaj altında paylaşabilirsiniz. Bu genel tecrübe paylaşımı için uygundur. Yalnız ricamız, mesajınız farklı konular içerirse lütfen gv 650 içerisinde farklı alt başlıklar açınız. Bu sayede uzayıp giden bir tek mesaj altında, bilgiler yığılmamış olur. Zaten marka model alt başlıklar mantığı da karışmamaması ve düzenli olması için biliyorsunuz. iyi forumlar.

yani farklı konular için derken gv 650 nin teknik konuları veya dahada detaylandırırsak yaglama yı ayrı bir konu amartisör , kayış,şanzıman ,elektirik gibi konuları ayrı ayrı mı yazılsın daha sonra bu konuda merak eden kolayca ulaşabilirmi yani bir index sistemimi olacak bunu yapmak çok iyi olur bir süre sonra aynı konular yeniden yazılmaz

teşekkür ederim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 07, 2010 3:19 pm 
Administrator
Kullanıcı avatarı

Burası zaten şuanda gv 650 başlığı. Burada karışacak bir şey yok. örneğin gv 650 karbüratör temizlenmesi ile ilgili bir konuyu paylaşacaksanız bunu "Forum Anasayfa » Aktif Markalar » Hyosung » GV 650" altındaki "gv 650 karbüratör temizlenmesi" altındaki başlıkta açmalısınız. Bunun altında lastkle ilgili yazı olmamalıdır. Yoksa malum forumlardadaki keeway topiği gibi bir açılan başlık altında tek bir mesaj altı 500 küsür sayfa biribirine girmiş mesajlarla karşılaşırsınız. bunlar forumlardaki denenmiş ve tecrübe dahilinde olan hareketlerdir. gv 650 ye giren bir kimse satırları tararken ana başlıkları görür ve sadece gv 650 için ihtiyacı olanı oradan alacağını bilirse sorun olmaz. Ama genel konular, tecrübeler, paylaşımları, yani çok spesifik olmayan konuları o motosiklete ait ana başlık altında arzu ettiğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

kayış şansımanla aynı yerde olsun farklı yerde olsun, ampül için ayrı, elektirk aksamı için ayrı mı konu açayımdan ziyade, buna konu bütünlüğü olarak siz zaten fazlasıyla karar verebilecek durumdasınız. değerlendirmeniz de size nasıl uygun o şekilde yapın. istediğimiz okuyan kişilerin sadece "lastik değişimi" konusunu okurken birden aynı mesaj altında 20. yazıda kendilerini koltukla ilgili bir probleminin çözümünü okuyor olarak bulmamalarıdır. o durumda "koltuk problemi" konusu açılır ve konular karışmaz. tekrar örnek vermek gerekirse, şuanda yazıştığımız başlık "gv 650 teknik özellikleri" motorun kısaca tanıtılması yapılmış. bu başlık altında memnuniyet, bu motor hakkıdaki genel şeyler konuşulabilir. lakin "arkadaşlar bu motorun hava filtresi nasıl temizlenir?" diye biris yazdığı anda o kişiye bunu yeni bir başlık açıp, onun altında tartışmaya açmasını isteriz. Konu gidişatına göre benzer konular ya da ayrılan konular, moderatörler tarafından da birleştirme ya da ayrıştırma şekilnde düzenlenebilir. Umarım ifade edebilmişimdir. (aslına bakarsanız şuan forum sistemini gv 650 teknik özellikler kısmında tartışıyoruz. bakın bunun için forumdaki bilgilendirme köşesinde başlık açıp sizi oraya yönlendirmem gerekirdi :) çünkü bu konuları yeni gelecek üyelere de tek tek ifade etmek yerine yönlendirme yaparak anlatabilme şansımız olacaktır.)

Forumda arama motoru bulunmaktadır. kişiler oradan da ya da google üzerinden de istediklerini bulabililrler. google bot lar bir üye gibi sistemimizdeki bilgileri güncel olarak nete taşımaktadırlar. sadece forumumuz içinde bile google dan aratabilirsiniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz