Sistem saati: Per Eyl 09, 2010 2:20 am

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Konuya cevap yaz  [ 35 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Suziki İntruder VL 250
İletiTarih: Cum Arl 11, 2009 10:08 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Keeway
Angellizer yazdı:
Abi son 4 ayımı DragStar 650 ile geçirdim ki hala daha kullanıyorum. Hiç düşünmeden al derim. Kısa bi süre VL250 de kullandım. Çok güzel motor ama o paraya acırım.. VL250 ile Dragstan 650 arasında çok uçurum bi yakıt farkı yok merak etme, rahat edersin.

Evet Angelizer kardeşim, yazdıklarınızın bir benzerini bugün bir mesai arkadaşım daha söyledi.
Kendisi 24 senedir aktif olarak motosiklet kullanan, aynı zamanda motosiklet hocalığı da yapan bir kişi.
Onun söyledikleri: "Abi 250 cc.lik motor alma! 6.7 ay sonra sıkılırsın, tekrar bi motor arayışı içine girersin, alacaksan; 500 cc. ve üstü Honda,Yamaha veya Suziki'nin Chopper veya Maxi scooter'larından birine bak. Dertsiz, tasasız binersin, yakıtı da öyle problem de olmaz." dedi!
Ayrıca; "Küçük ve hafif motosikletlerin yola tutunması da o kadar iyi değildir" dedi.
Ne diyeyim? bütün bunları söyleyen bir hoca ve bir tarafı motosiklet selesinde nasır tutmuş bir zat. Bir bildiği var muhakkak. Benimde aklıma yattı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 12, 2009 1:20 am 
Administrator
Kullanıcı avatarı

Motoru: Hyosung
Modeli: GV-250
hocasal arkadaşa katılmıyorum. 250 alma sıkılırsın 600 al falan. olmaz öyle şey hocam.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 12, 2009 6:13 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

tanzimo yazdı:
hocasal arkadaşa katılmıyorum. 250 alma sıkılırsın 600 al falan. olmaz öyle şey hocam.

Admin'im sen de haklısın.(Biraz Nasrettin Hoca gibi oldu yaaaa.. :mrgreen: )
Ben kendimce şöyle bir çıkarımda bulunmuştum. ;) "Öyle çok fazla bir yol yaptığım yok! hızla işim olmaz, ağırlığıyla ve yakıt masrafıyla rahat baş edebilirim! Eeeeee Ozaman bana 250 cc Motosiklet yeter de artar bile" diyerekten bir değerlendirme yapmıştım.
Arkadaşla muhabbetden sonra haliyle hatlar karıştı. Şimdi karışan hatları tekrar ayıklamak gerekiyor.
Başka bir topic mi açsak, ne yapsak?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 13, 2009 2:03 am 
Administrator
Kullanıcı avatarı

Motoru: Hyosung
Modeli: GV-250
Motorun seni değil de, sen motoru kullanmaya başladıysan o motor senin için en uygun motordur.

Bu motor işini şarap işine benzetirim ben. 30 liralık şarap 5 liralık şaraptan herzaman iyidir. herzaman ama. Lakin 20 liralık şarabın tadını 30 liralık şaraptan fazla sevebilirsin. zira o senin ağız tadınla ve aldığın keyifle alakalı birşey.
Sana öneride bulunanlar senin, ama en önemlisi kendi ihtiyaçlarını iyi bilen ve değerlendirmiş, bunu da yıllarca örnek olarak ispatlamış adamlar olmalıdırlar. zira karşılarında 17 yaşındaki talebe yok. boğaçhan var derler adama.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 13, 2009 8:53 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

tanzimo yazdı:
Motorun seni değil de, sen motoru kullanmaya başladıysan o motor senin için en uygun motordur.

Bu motor işini şarap işine benzetirim ben. 30 liralık şarap 5 liralık şaraptan herzaman iyidir. herzaman ama. Lakin 20 liralık şarabın tadını 30 liralık şaraptan fazla sevebilirsin. zira o senin ağız tadınla ve aldığın keyifle alakalı birşey.
Sana öneride bulunanlar senin, ama en önemlisi kendi ihtiyaçlarını iyi bilen ve değerlendirmiş, bunu da yıllarca örnek olarak ispatlamış adamlar olmalıdırlar. zira karşılarında 17 yaşındaki talebe yok. boğaçhan var derler adama.

Sevgili Tanzimo, yorumuna katılmamak elde değil. Sizin gibi ilgisini esirgemeyen tüm kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum.
Olaya benim penceremden baktığınız da; değişkenler haliyle farklılık arzediyor. Mesela, Yaşla birlikte refleksler de yavaşlama ister istemez oluyor. Reklamda dedikleri gibi "Kontrolsüz güç, Güç değildir." Hal böyle olunca 250-350 cc. benim için "Kontrol edilebilir Güç" anlamına geliyor.
Dediğiniz gibi 30TL.lik şarabın bende allerji yapma ihtimali yüksek, 5 TL.liği zaten içiyorum ama tat vermiyor. Belli ki beni 20 TL.lik paklar.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz  [ 35 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz