Sistem saati: Per Eyl 09, 2010 2:02 am

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Forum kuralları

Regal Raptor markasının kardeş sitesi
http://www.regalraptor.net tir.

Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: DD 350 E-6 SPYDER
İletiTarih: Çar Mar 25, 2009 9:00 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

KAN Grubu: 0 RH +
Motoru: Jinlun
Modeli: 250 CC
Plaka: karekök 2
abi motor bloğundaki boşluk "aç kalmış sansar" görüntüsü veriyor bana. Ben baktım baktım sevemedim.
Tek sevdiğim yanı arka çamurluk oldu. Ön tekerliği ince, hiçbir motoru beğenmiyorum. Gizli amortisörü de sevmedim. Bu maşa ne kadar uzunsa dönüşler o kadar problem dil mi abiler ? Maşayı da sevmedim. gösterge de çirkin. O kare şeklinde aynalar da neyin nesi ? Normalde almam. Bu paraya hiç almam. Tek yapcağım şey tanz'a tşk etmektir. :chp1:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 25, 2009 11:13 pm 
1100cc
Kullanıcı avatarı

KAN Grubu: B RH +
Motoru: Armode
Modeli: armode mc 300
Plaka: 34 BT 3212
erenkahveci yazdı:
abi motor bloğundaki boşluk "aç kalmış sansar" görüntüsü veriyor bana. Ben baktım baktım sevemedim.
Tek sevdiğim yanı arka çamurluk oldu. Ön tekerliği ince, hiçbir motoru beğenmiyorum. Gizli amortisörü de sevmedim. Bu maşa ne kadar uzunsa dönüşler o kadar problem dil mi abiler ? Maşayı da sevmedim. gösterge de çirkin. O kare şeklinde aynalar da neyin nesi ? Normalde almam. Bu paraya hiç almam. Tek yapcağım şey tanz'a tşk etmektir. :chp1:

abi burdan taş atsam sizin oraya yetişirmi :twisted: :mrgreen:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 26, 2009 3:19 pm 
600cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Hyosung
Modeli: GV 250
Regal raptorun daytona 350 isimli bir modeli daha var eren bey birde buna bakın http://www.regal-raptor.com/eng/newproducts.asp

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 26, 2009 5:02 pm 
1100cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Kawasaki
Modeli: ER-6F
Plaka: 34 GS 6703
Bazen yazdı:
Regal raptorun daytona 350 isimli bir modeli daha var eren bey birde buna bakın http://www.regal-raptor.com/eng/newproducts.asp

Abi süperde ilk resimde altına taş mı dayamışlar bana mı öyle geldi :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 26, 2009 8:52 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Keeway
Yapmayın böyle şeyler yaaaaaaaaa!
Biz japon-mapon alalım diye hesap yaparken, nerden çıktı şimdi bu Regal? Adamın aklını başından alıyorlar. Olmuyor neteküm olmuyor!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 26, 2009 9:29 pm 
1100cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Kawasaki
Modeli: ER-6F
Plaka: 34 GS 6703
SPT 350 ve Nac25 de hiç fena görünmedi gözüme :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 05, 2009 9:19 pm 
1300cc
Kullanıcı avatarı

Motoru: Keeway
Regal raptor 350 cc. cephesinde son durum nedir? Malum; bu işin üssü İstanbul.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 06, 2009 10:54 am 
Kullanıcı avatarı

Motoru: Hyosung
regal raptorun bu modelini ilk olarak fuarda görmüştüm... gerçekten çok hoş ve çekici bi görüntüsü var... fuarda dikkatimi çeken motorlardan birisiydi diyebilirim... yüksek rake açısına sahip bu yüzden seri üretim değilde daha çok custom bir makina gibi duruyor... motorda ilk dikkat çeken şey uzunluk olarak epeyce uzun bir motor olması... bu motoru ciddi ciddi almaya karar vermiştim hatta satın alma düşüncesiyle firmaya gittim ellerinde 1 adet motor olduğunu söylediler... o da fuarda sergilenen teşhir ürünüymüş dolayısıyla alamadım... zaten firmaya gidip motoru tekrar alıcı gözüyle incelediğimde almaktan vazgeçtim... mayısın sonunu beklemem gerektigini söylemişlerdi yani 1 buçuk ay kadar... sonra aradılar ama iş işten geçmişti tabi çünki tercihimi gv250 den yana kullanmıştım...

bu arada motoru spot ışıkları altında değilde :) gün ışığında ve alıcı gözüyle incelediğimde şunlar dikkatimi çekti...

evet çok hoş ve farklı göründüğü doğru ancak aynı zamanda güven vermeyen bir duruşu var... sanki ilk çukurda dağılacakmış gibi bir his uyandırdı bende... bunun nedeni sanırım depoyla motor arasındaki muazzam boşluk... motor V olsaydı ordaki boşluk nispeten kabul edilebilir olurdu... V motor kullanılarak motosikletin genel görüntüsünde harikalar yaratılabilirmiş... sıra silindirli motor kullanılması motorun genel olarak görüntüsünü adeta tam tersi şekilde mahvetmiş... ayrıca motor V olsaydı hem kullanım hemde estetik açıdan fiyatını fazlasıyla hak edebilirdi diye düşünüyorum... bunun dışında yaklaşık 1.80 lik boyuma rağmen oturuş pozisyonu ve T gidonu bana biraz rahatsız geldi... belkide alışık olmadığım içindir... jant dizaynını çok beğendim... ön fren çift disk... 350 cc motor hacmi bana göre oldukça ideal... ama şu haliyle 6.900 TL fiyat bence çok fazla... hyosung gv250 gibi bir alternatif varken yada 6.900 Tl üstüne biraz daha para koyup 2. el temiz bir japon almak varken (örneğin dragstar 650) regal raptor spyderı tercih etmek çokda mantıklı değil gibi görünüyor...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz